ילדים ואכילת ביצים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

07/02/2005 | 21:35 | מאת: מרב

שלום רב! אינני מכירה את הפורום כל כך אך אני מקווה שתוכל לעזור לי. בני בן שנתיים וחצי ומאוד אוהב לאכול ביצים. בממוצע הוא אוכל ביצה ליום (קשה, מקושקשת או חביתה) אך לפעמים הוא אוכל גם בגן בבוקר וגם בערב. האם לא יגרם נזק מסוים מאכילת הביצים? האם זה נכון שכדאי לאכול ביצים בלילה כי ספיגת הויטמינים יותר טובה בשינה? רוב תודות.

שום נזק לא יקרה מריבוי ביצים. זהו מזון אידיאלי, למרות החשש מכולסטרול, שהוא חשש שווא. אין שום בעיה במזון סופר בריא זה. שיהיה בריא ויגדל לתלפיות.

09/02/2005 | 19:16 | מאת: למורי

דעתך בנידון ידועה, אבל מן הדין לציין שזאת דעתך האישית, ויש דעות אשר לפיהן חלה הגבלה על אכילת ביצים. מדוע לא לציין זאת ? לא יותר ...

מנהל פורום התנהגות בריאותית