רופאים עושים טעויות קטלניות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

וזה לא חדש. 80% מהם טועים לפי YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3038060,00.html תהרגו אותי אם אני מבין למה רופא צריך משמרת של 24 שעות. נהגים מגבילים ל-8 שעות נהיגה ברצף. למה רופאים צריכים להרוג אותנו?

29/01/2005 | 18:31 | מאת: גולשת

שלום מורי ! ברשותך אתקן אותך : 100% מהרופאים עושים טעויות, מכיוון שהם בני אדם, וכל בן אדם שעושה , גם טועה לעיתים. כך שמה שכתוב בכתבה לא מחדש דבר. הבעיה כפולה ומכופלת עקב שעות העבודה הרבות ללא מנוחה, וזה כבר סיפור אחר... גולשת

אני לא חושב שכל רופא עושה טעות כל הזמן. רופא העובד שעות סבירות סביר שיטעה פחות. זו התנהגות בריאה בכל מובן ולכל צד. איך במקצוע כזה רגיש נותנים לרופא לעבוד תחת לחץ ולא לחץ חד פעמי.

מנהל פורום התנהגות בריאותית