מדוע

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/01/2005 | 14:18 | מאת: לפישל

הרעיון של הפורום עשוי להיות טוב, אבל אתה כ"כ כפיתי וחד צדדי בדעותיך עד שאתה מעורר התנגדות וכולם בורחים מהפורום. נסה להיות יותר פתוח וסובלני, פחות נעול, אולי יש דברים שאינך יודע ? יש כ"כ הרב הדעות, ולא כולם טועים. שבת שלום

הייתי שמח לראות דוגמאות להאשמות הכבדות האלה. אולי אפשר גם לשאול שאלה כלשהי או להעלות נושא לדיון?

28/01/2005 | 18:16 | מאת: לפישל

למשל: מדוע אתה מזכיר כל היום את מרקולה, האם הוא הגאון היחיד בעולם ? מדוע אינך מזכיר עוד "מומחים" שנכיר אותם ואת שיטותיהם ותן לנו לשפוט.

מנהל פורום התנהגות בריאותית