מרק בכוס פלסטיק

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

07/02/2015 | 21:53 | מאת: ג'סי

שלום, רציתי לשאול - הרבה מסעדות ודוכני מזון מוכרים מרק חם בכוס פלסטיק חד פעמית ונורא רציתי לטעום, אבל לפי מה שזכור לי הדבר לא מומלץ ונחשד כמסרטן. בגלל שזה רק שביב זכרון שקפץ לי, אשמח אם מישהו יוכל לאשר או לשלול. בכלל - קפה ותה בכוסות מפלסטיק - לפי מה שזכור לי - אסור. האם נכון? תודה

בשם ביספינול A למזון בהיותם חמים. החשש אינו חדש ודי בטוח שהכוסות בשימוש חד פעמי אינן עשויות ברמה גבוהה ונטולות המזיק הזה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית