טישו עם ניחוח

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/06/2014 | 08:22 | מאת: מיכל

יש לי טישו עם ניחוח לאף מצונן והבת שלי בטעות שמה אותו בפה וזה מאוד הדאיג אותי. המרכיבים הכתובים הם: Ingredients Paraffinum Liquidum, Ceresin, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Parfum, Dimethicone, Calendula Officinalis, Tocopherol, Ceteareth-20. האם יש סיכון בזה או שלא צריך לדאוג?

22/06/2014 | 16:54 | מאת: מיכל

זה גם כתוב על החבילה של הטישו וגם באתר הזה: www.ocado.com/webshop/product/Kleenex-Balsam-Fresh-Pocket-Pack-6s/60714011

מנהל פורום התנהגות בריאותית