נסיון אישי

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

30/12/2004 | 09:07 | מאת: דבי

בהמשך למה שקראתי כאן רוצה לשתף אותכם בנסיוני. לפניי כשבועיים נחספתי לחברה הפועלת בארץ בשם סנריידר. אני אישה עובדת, מעשנת ואמא. 26 שעות ביממה אני צריכה כוחות. התנסתי במוצרים שלהם וחיי והאנרגיות שלי השתנו מצד לצד. אני ממליצה בחום כמובן ששמעתי הרצאות של רופאים ונטורופטים. כמו כן אפשר גם להרוויח כסף ולהיות בראים כאחד.

וכך גם הכיס. במילים אחרות, הרווחת אנרגיה והצטרפת לפירמידה הידועה של החברות האלה. אמרי לי אם אני צודק.

30/12/2004 | 11:15 | מאת: דבי

כן בהחלט אתה צודק, קיבלתי אושר ועושר מהחברה הזו (לא אלה).

31/12/2004 | 04:49 | מאת: אנטולי

אני רואה שאנשים מחפשים מוצרים שאפשר לקנות בכסף ויעבדו במקומם. כלומר לקנות מוצר שמרזה, ממריץ וכו'. אנשים רוצים לשבת על הספה לשתות גלולה ושהיא תעשה במקומם עבודה. אני מציעה לחשוב כמה אנשים אתם מפרנסים כשאתם לוקחים מהם מוצר שכנראה גם לא עובד אבל הורס כמעט בבירור את הבריאות הנפשית(בגלל שלא הגעתם לתוצאה), בריאות גופנים ובריאות "של הכסף שלך(כמות של הכסף יורד)".

31/12/2004 | 21:07 | מאת: אנטולי

כנראה שלא הבנתה אותי. התכוונתי לאותם החברות שמוכרות מוצרי "בריאות" כמו גלולות אנרגיה, גלולות הרזיה וכו'. חברות שאנשים מנסים לקדם דרך האתר שלכם.

01/01/2005 | 10:58 | מאת: רותם

מנהל פורום התנהגות בריאותית