חימום אוכל

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/04/2012 | 08:50 | מאת: רינת

יש כל מיני שמועות ודעות כי לא רצוי לחמם אוכל פעמיים. האם זה נכון ? האם יש בכך סיכון או רק פגיעה בערכים תזונתיים? האם יש קשר לסוג האוכל ? למשל אפונה מותר לחמם שוב, אך דג בשום פנים לא ?

02/08/2012 | 19:12 | מאת: איילה

כפי שידוע לי כשמחממים אוכל במיקרוגל מתגברת הסכנה שהחומרים הכימיקליים של כלי האוכל יופרשו החוצה, בעיקר אם האוכל עצמו מכיל שומן. בדג יש שמן דגים , לכן לא מומלץ למשל לחמם אותו בשנית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית