שלום.

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/04/2010 | 13:31 | מאת: גילה

בקשר להרעלת מים. משקלי 45 וגובהי 160. רציתי לדעת מה יכול לקרות לי אם אני שותה במשך שעה 3 כוסות מים (150 מ"ל כל כוס)? וכמה בכלל אני יכולה לשתות במשך שעה? אם יש לי קצת סחרחורות ותחושת מוזרות אחריי שתיית המים מה זה אומר? אולי כי אני שותה בבת אחת ולא לוגמת? אשמח לקבל תשובה, תודה.

יכול להיות שלמשקלך הנמוך יחסית מים בכמות גדולה אכן יגרמו לתחושת אי-נוחות. למה את עושה ניסויים כאלה, אגב?

13/04/2010 | 18:23 | מאת: גילה

את חושבת שיכול לקרות לי משהו מ2 כוסות לשעה במשך חצי יום?. אני פשוט חייבת לשתות אם לא כואב לי הראש. וכששתייתי גם 2 כוסות מים בבת אחת הרגשתי סחרחורות והרגשה לא ממש נעימה, את חושבת שזה יכול לעשות לי משהו..? תודה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית