תזונה בריאה/פעילות גופנית בריאה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

20/03/2010 | 19:09 | מאת: משה

מצטט מהכתבה שלך: "אחריותו של כל אדם להקפיד על תזונה נכונה, פעילות גופנית . "תזונה בריאה/פעילות גופנית בריאה"- מה הן? בברכה

בתזונה להקפיד על הוצאת סוכר בעיקר, הוצאת שומנים צמחיים כמו מרגרינה ושמנים צמחיים, פרט לשמן זית. להוסיף תוספי תזונה לפי מה שחסר בויטמינים לאחר בדיקות דם ולהוסיף אומגה 3 תמיד. אלה דוגמאות, כמובן. בפעילות גופנית יש להתמיד במה שאפשר ואוהבים: לא להתמיד בישיבה מול המחשב ורביצה מול הטלויזיה. ללכת כמה שאפשר, לשחות, לרוץ, לעלות בפעילות למי שאוהב וכך הלאה. פעילות גופנית ותזונה רעה זה רע כמו תזונה מופלאה ופעילות אפס. גם סתם להתעצבן מכל שטות זה רע. בשביל כל זה בטח לא צריך לקרוא ספר ניו אייג'י טרחני. צריך רק שכל ישר וקצת (הרבה) רביצה מול האינטרנט וקריאת האתרים ה"נכונים".

מנהל פורום התנהגות בריאותית