הפרעת לחץ

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

18/02/2010 | 11:32 | מאת: לירז

שלום, אני סטודנטית לחשבונאות והמקרה שלי הוא כזה: מאז שהייתי ילדה ועד היום כל פעם לפני משהו מלחיץ אני משלשלת בלי הפסקה 2-4 ביום היום זה מתבטא בעיקר כשאני לומדת למבחנים יש לציין ששום תרופת הרגעה שניסיתי לא עזרה לי גם לא דברים טבעיים. בבקשה אשמח לעזרה (אני לפני מבחני מועצה )

בזמן לחץ יש כאלה הלוקים בהתקף חרדה. התקף חרדה יכול להשפיע גם בגרימת שלשול. לא בטוח שניסית כל אפשרות של תרופת הרגעה ולא בטוח שזה הפתרון. שווה לשאול פסיכיאטר ולא לחשוש מהסטיגמה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית