דם עולה לראש

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

21/11/2009 | 18:41 | מאת: א'

יש בי הרגל די דפוק, לפעמים בשאני מתרגש קצת (שאני מדבר מול כמה אנשים, רגע מביך וכו') או כשאני אפילו צוחק הפנים שלי הופכות להיות אדומות (ממש אבל ממש אדומות) והוורידים הופכים לבולטים עד שזה נראה כאילו הראש שלי הולך להתפוצץ. אני עצמי מרגיש שכאילו משהו לוחץ בין צדדי הראש. השאלה שלי היא אם מדובר במשהו מסוכן שמצריך בדיקה אצל רופא\חסימה חס וחלילה או שזה סתם התנהגות בריאותית?

02/12/2009 | 14:26 | מאת: ראסטה

זה נורמלי לגמרי ...את מתרגש קצב הלב תנסה לקחת נשמות עמוקות לפני דברים..עולה..

מנהל פורום התנהגות בריאותית