עייפות תמידית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/11/2009 | 11:42 | מאת: א.א

שלום!! אני בת 23 כרגע משקלי כנראה מתחת לרצוי בערך 49 על גובה 1.70 אני עובדת כל יום בעבודה שדורשת המון אנרגיה ועמידה ממושכת על הרגליים. אני מרגישה בסוף יום עבודה לא משנה מה שאינני מסוגלת לשום פעילות נוספת לא ספורטיבית ולא פנאי ובילוי. כנראה ששאלתי היא האם מדובר בתזונה לא נכונה או שאני פשוט עצלנית ורוצה לישון?! אשמח לשמוע איזה סוגי מזון נותנים אנרגיה טבעית לגוף ומעוררים חשק מיני . תודה ויום טוב.

30/11/2009 | 19:55 | מאת: ע

אני מציעה לך לגשת לרופא משפחה שיחליט אם צריך לעשות בדיקות כלליות ואם רצוי להפנות אותך לדיאטנית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית