האספרטיים גורם לתחושת הרצון לאכול, ולעייפות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/12/2004 | 07:23 | מאת: יהודית

מעולם לא שמעתי על כך, זה מדהים. אבל מה עושה מי שרצוי שימנע מסוכר? יש לי 113, ואני שותה משקאות דיאט לא בגלל השמנה , משקלי תקין, אלא כדי להימנע מסוכר. ואני שותה סכרין גם בקפה ותה. עכשיו אברתי לסטיוויה בתה אולם בקפה טעמה מחריד. אז מה עושים? גם אני סובלת מעייפות קשה, גילו שיש לי EBV ואני נעזרת בפרחי באך וההשפעה מצוינת, אולם בכל זאת - אם האספרטיים גורם לעייפות, אין ספק שהוא משפיע גם עלי. אז?

אולי לא תרגישי בהשפעה מיד, אבל אחרי חודש כשתחזרי לאספרטיים, התחושה הרעה תתגבר ותורגש מיד. לרבים יש את ה-EBV ואין מה להתרגש במיוחד. מהאספרטיים, לעומת זאת, יש להמנע בכל מחר. נסי לקנות סטיביה במקום אחר. אני התרגלתי לסטיביה בקפה ולא מתרגש. לסטיביה יש גם השפעה חיובית על רמת הסוכר בגוף.

מנהל פורום התנהגות בריאותית