כתבה מוזרה על סיכון באכילת ירקות מסויימים - שנראה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/10/2009 | 15:54 | מאת: אפרסמון

דחוף : אני מצ"ב לינק מהאתר של THE BALTIMORE SUN http://weblogs.baltimoresun.com/health/2009/10/top_10_riskiest_foods.html. משום מה נכתב במאמר על סיכונים הנוגעים לאכילת ירקות שהוזכרו בכתבה. ברצווני לדעת מהם הסיכונים באכילת מוצרי עלים כמו חסה נבטים תרד ועוד שע"פ הכתבה הם בסיכון. האם הכוונה היא שיש להישמר מפני חיידקי הקולי ולהשתמש ברחיצתם עם דטרגנט ומים זורמים טריים או מה בדיוק ? אולי צריך להתחיל לרכוש חומר חיטוי מיוחד ? פעם היה חומר שנמכר בבתי מרקחת בשם קואדרוספט. אודה לתגובה.

מפריע לי. אבל בשום פנים ואופן לא למדתי מהכתבה משהו קונקרטי. מה שכן, אם ה-FDA מעורב זה כבר עניין מציק משום שארגון זה ובריאות הציבור ממש לא הולכים יחדיו. מעניין מה מוצא עכשיו ה-FDA פסול בירקות. האם חשבת לפרסם את הכתבה ההיא רק כדי להזכיר לנו את המצאות החומר ההוא קואדרוספט?

מנהל פורום התנהגות בריאותית