שתית מים מרובים לפני צום

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/10/2009 | 22:05 | מאת: אלי

שלום דוקטור יש לי מנהג כבר 5 שנים שביום לפני הצום אני שותה כל שעה1 כוס מים בממוצע ,כרבע שעה לפני הצום אני שותה ברבע שעה עד חצי שעה כליטר מים עד 2.5 ליטר עד שאני לא יכול יותר והבטן מתמלאת,. האם יש בהרגל זה גרימת נזק לכליות , האם הכליות עובדות קשות ויש בזה לגרימת נזק בלתי הפיך לכליות(חלשות), שמעתי כמה שמועות והדבר מטריד אותי קשות. האם יש נזק בשתית מים במכה (2 ליטר) ? או שהנזק מדובר בכמות רצינית אם כן כמה ? בשעתים הראשונות של הצום אני מפריש את רוב המים כל 20 דקות חצי שעה משקלי 85 וגובהי 1.71 גיל 27

06/10/2009 | 14:06 | מאת: ע

זה ממש לא הפורום המתאים לשאלות שלך, בין היתר מכיוון שאין כאן דוקטור-רופא כלל וכלל.. נסה לקבל מענה לשאלותיך בפורום "רפואת משפחה", למשל. חג שמח

מנהל פורום התנהגות בריאותית