חולה בתדירות מאוד גבוהה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/09/2009 | 00:05 | מאת: אנה

אני בת 23 וחולה בתדירות מאוד גבוה. בקיץ לפחות פעם אחת ובחורף בתדירות של כפעם בחודש. תוצאות בדיקות הדם שלי תקינות, אני עושה ספורט באופן קבוע (חוץ מתקופות המחלה) ונמצאת בכושר גופני מצוין.אני מקפידה על אכילה נכונה. אני חולה המון מאז שהייתי ילדה קטנה. מה יכול להיות מקור כל המחלות האלה? מה עוד אפשר לשנות באורך חיי כדי לתקן את המצב?

18/11/2009 | 18:21 | מאת: נודליה לוי

את יכולה לתחזק את הגוף שלך בדרכים בריאות. למשל במקום להשתמש בדיאורדרנטים וקרמים להשתמש בתחליפים טבעיים ואורגניים שנמכרים בחניות טבע. אם יש לך בעיה של תקציב את יכולה להכין בעצמך דיאודרנט מאבקת סודה לשתיה וקרם גוף ופנים משמן זית ותמציות ריח שתמצאי בחניות למוצרי אפיה בכמה שקלים בודדים. בהצלחה ושתהיי בריאה תמיד!

מנהל פורום התנהגות בריאותית