ציפורנים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/06/2009 | 21:55 | מאת: שלומית

שלום, לא ידעתי באיזה פורום השאלה שלי רלוונטית, אבל אני אשאל בכל זאת בתקווה שתוכל לתת לי מענה. אני כוססת את ציפורניי שבידיים שלי מזה 10 שנים בערך, הכסיסה שלי מלווה בתלישת הציפורן עצמה והעור שסביבה. את העור והציפורן אני בולעת, "אוכלת". לכן, השאלה שלי היא אם עצם הבליעה של הציפורן הינה מסוכנת? האם הציפורן מתפרקת בגוף או יוצאת יחד עם הקקי? האם עלול להיווצר לי מעין גוש של ציפורניין שתקוע לי במערכת העיכול? תודה רבה

18/11/2009 | 18:33 | מאת: נודליה לוי

אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה אבל הייתי חייבת להגיב.....בקבלה זה ידוע שהציפורניים מושכת איליהם את הטומאה של כל העולם. לכן, לא נראה לי שכדאי להכניס את זה לפה.....למחשבה.....

מנהל פורום התנהגות בריאותית