חיזוק מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

15/04/2009 | 10:18 | מאת: א

שלום, אני בת 24 ומערכת החיסון שלי מאוד חלשה. בכל פעם כשמישהו חולה לידי ידוע שאני ישר אדבק ובכלל אני חולה המון ומאוד רגישה. ניסיתי כל מיני מחזקים טבעיים וטיפול הומופאתי וזה לא ממש עזר. רציתי לדעת ממה זה נובע? וכיצד אפשר לחזק את מערכת החיסון?

11/08/2009 | 23:30 | מאת: nat

שלום לך א שמעת על אנטי אוקסידנטים? אני רוצה לספר לך על מוצר מדהים חברה שלי שהייתה חולה כל שני וחמישי, נדבקה בכל ווירוס אפשרי, כבר חצי שנה צורכת את המוצר הזה ומאז לא חלתה ולא נדבקה בווירוסים. אם תגלי עיניין, אשמח לשלוח לך את המידע על המוצר למייל האישי שלך בברכה, נטלי

15/08/2009 | 18:11 | מאת: אורטל

הי, אשמח לקבל מידע על המוצר. תודה רבה.

19/11/2009 | 22:00 | מאת: נודליה לוי

יש דרך פשוטה להעשיר את הגוף בויטמינים. טחינה של זרעי פשתן, קצח, שומשום מלא ושמרי בירה. חצי כוס מכל דבר וכפית של קצח.מערבבים הכל ומוסיפים בכל יום כף או שתיים למרק, סלט או דייסה. התרכובות הזו היא מולטיויטמין טבעי טרי ומזין ומאוד יחזק אותך. אנטי אוסידנטים הם טובים ויש הרבה חברות שמיצרות מוצרים טובים. אך יש לך גם אפשרות לקבל את אותו אפקש על ידי שתיית תה מעלי סרפד. שתהיה לך רפואה שלימה!

מנהל פורום התנהגות בריאותית