חימום אוכל מספר פעמים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

02/03/2009 | 22:33 | מאת: אדם

שלום, מידי ערב שבת אימי מחחמת דגים בציפוי קמח שהיא מכינה בתנור (כלומר, אלו מחוממים פעמיים - פעם בהכנה, ופעם בהגשה). את הדגים שנשארים אנו מקפיאים ואוכלים גם יום למחרת. האם קיים בכך סיכון בריאותי? תודה, אדם

יש ירידה בערכו ובלי קשר לשומן, חימום בחום הורס ויטמינים ויוצר חומרים שאינם בריאים. מצד שני, אם מדובר בחימום עדין וקצר, זה בסופו של דבר המזון הבא אל פינו. לא רואה אפשרות אחרת בזמנים המודרניים שלנו להעמיד מישהו במטבח שיפיק כל הזמן מזון טרי ללא חימום חוזר. זו המציאות וצריך לוודא שאנחנו לא גורמים יותר נזק מרק חימום חוזר.

מנהל פורום התנהגות בריאותית