בבקשה התיחסותך לדיון על עודף הורמונים במזון

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

19/09/2008 | 10:39 | מאת: ח-מביא חדשות

אבקש את התיחסותכם בפורום בטיחות וגיהות שנמצא כאן באתר לשאלות על כתבה שהייתה אתמול בערוץ 10 על עודפי הורמונים במזון הגורמים לילידות בנות 6 7 להתבגרות מינית-מחזור וגדילת שדיים ולסרטן שד אצל גברים וספירת זרע נמוכה מו כן בכתבה רואיינו כמה רופאים אנדוקרינולוגיים ונשים שעברו טיפולי הפריית מבחנה ולקו בסרטן השד בגלל לקיחת ההורמון http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1282,xPG-31,m-Doctors,a-Forums.html#24087_24087 אודה על התיחסות של מנהל הפורום מר מורי פישל כאן בפורום הזה וגם בפורום בטיחות וגיהות בכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים ואולי בכך ימצא פתרון לטובת הבריאות של כולנו

כל דבר היום בתיעוש יתר, בטכנולגיית יתר ורחוק ככל הניתן מהטבעי. היום אנחנו מקבלים יותר מדי גם מהעשרה ויטמינית ומינרלית. בלי להרגיש, מזונות מסויימים מכילים העשרה שילדים יכולים לקבל ממנה הרבה מדי, יחד עם ההעשרה ההורמונלית. לא לזה התכוון הטבע כלל וכלל.

30/09/2008 | 12:25 | מאת: תמר

שמצטלם ממש טוב, שעושה אחלה רייטינג ושמוגדל בזכוכית מגדלת של העיתונות. כבר יצא לי דרך כל החורים שכל יום הם מביאים תכנית אחרת תחת הכותרת "שתדעי שזה מה שהורג אותך". די כבר! לא רוצה לדעת. לא מאמינה לכם. בטח יש משהו אבל אני משוכנעת שאף אחד לא ממש יודע את תוצאותיו. תחשבו אחורנית כמה מדענים גילו שדבר מסוים מקלקל ואחר כך בעצם - מטיב ואחר כך בעצם - חיוני ואחר כך בעצם - מומלץ.

19/11/2009 | 22:09 | מאת: נודליה לוי

נכון, גם פעם עד לפני שיבעים שנה נשים מיניקות היו מוגנות מכניסה להריון. היום המצב השתנה לגמרי בגלל האוכל התעשיתי וכל מה ש"מכניסים " לנו למזון. איפה האוכל הטבעי בלי כל התוספות????למה כל כך התרחקנו מהטבע? אפילו חיות בשדה אוכלות יותר בריא ויותר מזין מאיתנו......

מנהל פורום התנהגות בריאותית