אוכלים בריא - מתחילים מהבית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/09/2008 | 08:51 | מאת: 'גנים

הורים יקרים אחד הנושאים שעולה על סדר היום הבינלאומי הוא נושא ההשמנה והשלכותיה על בריאותינו. מחלות כמו כולסטרול, סכרת נעורים מופיעות כבר בגילים הצעירים. גם בעיות של שב וריכוז קשורות לאכילה לא נכונה. להעלאת המודעות בקרב ההורים תתקיים הרצאה בליווי המחשה, בנושא: אוכלים בריא - מתחילים מהבית במחיר מבצע: רק 30 ש"ח לאדם ההרצאה תתקיים: ביום ג' בתאריך: 23/9/08 בשעה 19:30 בגן: "גנגנש" הכתובת: רח' דיזנגוף 75 תל אביב (ליד כיכר דיזנגוף) מספר המקומות מוגבל להבטחת מקומכם צרו קשר בנייד 0544-432202 www.j-adadi.com

כולסטרול אינו מחלה. הוא דווקא התשובה למחלה, אבל למה שתדעו בכלל דבר בסיסי כזה? סוכרת נעורים בהחלט אינה מחלה שאנחנו יכולים למנוע. סוכרת מבוגרים כן. אבל למה שתדעו דבר בסיסי כזה בלי לבדוק? בעיות קשב וריכוז לא נקשרו לאכילה לא נכונה באופן מובהק. אבל למה שאחרים ידעו אם אפשר לעשות מזה כסף? איך מונעים כולסטרול בעזרת אכילה? אשמח אם תענו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית