אלרגיה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/01/2008 | 20:19 | מאת: sos

אני לקחתי אומגה 3 כשבוע , ובמהלך השבוע הרגשתי שמאוד קשה לי לנשום כאב לי מאוד המפרקים תחושה כללית רעה מאוד פניתי לרופאת המשפחה סיפרתי שלקחתי אומגה 3 והיא במקום אסרה עלי לקחת את האומגה בטענה שאני אלרגית וקיבלתי כדורי קורטיזון כי הייתי במצב של חנק . אז בבקשה לא כולם יכולים לקחת אומגה 3 צריך להזהיר את הציבור לגבי אלרגיות

אבל טוב להזהיר. אומגה 3 ידועה כמורידה תגובות אלרגניות. אני בכלל מתפלא על התופעה הזו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית