מראה העור

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

19/11/2007 | 23:39 | מאת: אחת

שלום, אני רק בת 27 ולאחרונה העור מתחיל להראות עייף וזקן.. חוץ מהגיל, מה עוד יכול לגרום לעור להראות כך? על מה אתה ממליץ?

20/11/2007 | 13:32 | מאת: חיפאית

יותר פשוט זה לגשת לרופא עור או לרופא משפחה ולשאול האם הוא רואה משהו חריג. ייתכן ונדמה לך שקרה משהו לעור, שמשהו השתנה, אבל בעצם אין שום בעיה. עקרונית אני מאמינה שיש את המרכיב הגנטי, ולעתים יש השפעה של שהייה ממושכת בשמש.

זה יכול להתחיל סתם מחוסר שעות שינה, להמשיך במצבי מתח, תזונה לא מזינה ושתייה לא מספקת. מה מהם את מזהה כיכול להשפיע מתוך הידוע לך על עצמך?

מנהל פורום התנהגות בריאותית