אבקש לשבח את מנהל הפורום הזה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

23/11/2004 | 08:56 | מאת: זיו צח

למורי שלום.קראתי בעיון את השאלות של הקוראים ואת התשובת שלך ואני שמח שיש אנשים כמוך שמראים רצון והתנדבות לעזור לקהילה במדינת ישראל. אבקש לעדכן אותך ואתכם הקוראים שגם אני אישית מנהל כאן באתר פורום שנקרא: מכשור רפואי וטכנולוגיות חדשות,וגם אני משקיע זמן רב לענות על שאלות הקוראים מתוך אכפתיות ורצון לקדם את הידע הטכני והבריאותי של הקהילה.כמו כן העלתי רעיון להנהלת דוקטורס לפתוח כאן פורום נוסף שיעסוק בבטיחות בעבודה ובגיהות(בריאות ורווחה) לדעתי כל הפורומים חשובים ומשלימים זה את זה יישר כוח http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1178

אכן, אין כמו האינטרנט בכלל והפורומים בפרט כדי לסייע במידע מועיל לאנשים. אם תוך כדי כך אפשר לשלב מגוון פורומים כדי להרחיב את הפרספקטיבה, מה טוב. אני שמח על הפניה שלך ומקווה שהגולשים שלנו ימצאו תשובות לשאלותיהם ואם לא, אנחנו נמצא.

23/11/2004 | 22:22 | מאת: זיו צח

תודה על דברייך החשובים על מד בדיקות סוכר בפורום המכשור הרפואי-אקווה שקהל הקוראים המעוניין לא לדקור את עצמו ולדעת שיש כיום פתרונות לכך,יכנס לפורום ויראה את הדיון על הנושא. הנך מוזמן ליצור איתי קשר באימייל אעביר אלייך לינקים ועוד שיעזרו לך בפורום הזה. בהצלחה לכולנו http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1178

מנהל פורום התנהגות בריאותית