עישון

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

13/11/2007 | 11:58 | מאת: אור

היי, אני מעשנת לא כבדה, משהו בסביבות 3 סיגריות ביום לפעמים יותר לפעמים פחות. רציתי לדעת האם לעישון כזה יכולות להיות השפעות במוטוריקה וזיכרון?

למה לא לחדול בכלל?

13/11/2007 | 19:00 | מאת: אור

או קיי :-). אז מה נדפק בי לאחרונה? הזיכרון שלי דפוק, אני לא שמה לב לפעולות שאני עושה (אמנם שגרתיות אבל בכל זאת), אני מרגישה לפעמים שאני נתקעת בדיבור או בפעולה מסויימת כמו להכניס מפתח למנעול הדלת. אגב, אני בת 25, מזדקנים כל כך מהר? :-)

נקלעים למצב תל תזונה לא טובה, של מתח, של חוסר בויטמינים ומינרלים. תוכלי לעשות סקירה של מה שנכנס לפה ולראות אם זה מספיק מגוון. את שותה משקאות דיאט?

מנהל פורום התנהגות בריאותית