חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

07/11/2007 | 19:36 | מאת: מסאלחה מחמד

במשך כמה שנים קיבלתי חיסון נגד שפעת והיו לי תופעות ליוואי מסוכנות מדי ולא ידעתי בהתחלה שזו תוצאה של החיסון היתי אצל הרופא ונאמר לי שזה לא מהחיסון לפני כארבע שנים הפסקתי את החיסון ומאז אני מרגיש מצוין ואין לי שום תופעות ליוואי מה הן תופעות ליוואי שהיו לי??? היתי מתעורר בבהלה בלילה כאשר אין לי אוויר לנשום ממש חנק במשך כמה שניות וגם קולי היה צרוד ובקושי דיברתי במשך כל החורף החלטתי להפסיק את החיסון ובמשך ארבע שנים אחרונות אין תופעות יותר אני מרגיש מצוין בלי חיסון

אני לא מתחסן מאז ומאז ששמעתי על הכספית הנמצאת בכמויות קטנות בזריקות הללו ועלולה להזיק, אני גם מבין שההמנעות טובה. בכל מקרה, בכלל לא מזיק להחזיק בבית טיפות אכינציאה. אפשר לקחת בחורף על בסיס יומי, או מנה מחוזקת יותר אם מרגישים רע. עוזר לרוב ומקצר הכל. טבעי ולא מזיק.

מנהל פורום התנהגות בריאותית