ממתיק

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/11/2007 | 09:43 | מאת: אלדד

א.נ. איך ניתן להמתיק את הקפה ללא ממתיקים מסוכנים (סוכר, סוכרזית, סטיוויה וכיו"ב)? לצערי אינני מסוגל לשתות קפה (או תה, או קקאו) ללא המתקה. בתודה מראש, אלדד

ולכן לא להשתמש בהם. סוכר הוא הפחות מסוכן והזול מהם. הנזק די אפסי, אלא אם שותים 20 כוסות ביום ואז השאלה אחרת. סטיביה טובה, אבל יקרה ביותר. סוכרזית לא רצויה. דרך אגב, עם הזמן, כשמורידים את כמות הסוכר, פתאום היא לא חסרה ואם עולים פתאום בכמות זה ממש מגעיל. גם אני מסתפק בכפית סוכר אחת בלבד בקפה או בתה וזה בהחלט הולם.

06/11/2007 | 21:05 | מאת: אלדד

שלום רב מורי, לצערי, ניסיוני עם ויתור על המתקה (עם סוכר, או בממתיקים אחרים) אינו טוב. אני, מה לעשות, אינני מתרגל לשתות קפה/תה לא ממותקים. שנית, האם אתה ממליץ להמתיק בסוכר גם לעומת ממתיק על בסיס סוכרלוז? אציין שאני שותה (ביום) 2 ספלי קפה, 2-3 כוסות תה, וספל קקאו אחד (בנוסף למשקה פירות/חמוציות דיאטטי, בירה מאלט דיאטטית וכן כוס סודה). אודה על עצתך והערותיך בהתחשב בנתונים הללו. אלדד

מנהל פורום התנהגות בריאותית