שאלה חריגה אך מעניינת :)

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

29/08/2007 | 13:40 | מאת: RC

מזה שלושה חודשים, כאשר אני נכנסת לחנויות שבהן יש גלאי בכניסה אני מצפצפת באחת מן הפעמים אפילו החלפתי את כל בגדי על מנת להוכיח לבעלי החנות שלא לקחתי דבר :)) מה זו התופעה הזו? ממה זה יכול להיות? אין בגופי לא פלטינות ולא עברתי ניתוח כלשהו בתקופה האחרונה אני משתמשת ב2 סוגי תרופות : 1.מעברית של הדס 2. נורמלול אשמח לפתרון הבעיה או להפניה למקור אחר שיוכל לעזור

אמנם עד שלא כתבת כאן לא חשבתי בכלל שאדם יכול "לצפצף", אבל מעניין יהיה לבדוק זאת בפעם הבאה. יש אנשים ה"אוגרים" בגופם יותר חשמל סטטי ונוהגים לקפץ במגע עם כלי רכב. מה איתך?

מנהל פורום התנהגות בריאותית