למורי פישל דחוף

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/07/2007 | 23:45 | מאת: ג

תודה על התשובה במהירות כזאת . בעלי לא מעשן בכלל, שותה בן 2 ל3 ליטר מים ביום, האכול שאני אוכלת הוא גם אוכל. בריאותו טובה אף טובה מאוד. בעלי בחור צעיר הוא בן 31 והוא סובל מהפלצות מזה משהוא כמו 6 שנים ובמיוחד בשנתיים האחרונות . זה נורה מפריע לנו, הם ריחות פשוט לא נסבלים, זה כמו להיות ליד פצצה של חומר כימי . זה פשוט אי אפשר לתאר ובתווח זמנים קצר . אני אין לי את הבעיייה הזאת בכלל, אם פעם אני מפליצה כמו בן אדם רגיל זה בלי ריח ופעם ב..... מה לעשות אני סומכת עליך להדריך אותנו, בעלי לידי ומבקש שאני ארשום כך : "בבקשה תעזור לנו אני נואש וזה נורה מפריע לנו, רוצה לישון פעם בלי ריחות ובלי שנאלץ לעזוב את החדר"

זה יכול להיות קייס לנטורופת טוב. הבעיה היא, היכן למצוא אחד כזה. יכול בהחלט להיות שהעיכול של בעלך לקוי ואוכל עובר תסיסה ולא מעוכל. יכול להיות שסתם הוספה של חיידקים פרו-ביוטיים, הניתנים לרכישה בסופרפארם תסייע, או אפילו אנזימי עיכול הניתנים לרכישה אף הם. לנסות תקופה ולראות אם זה יעזור.

מנהל פורום התנהגות בריאותית