להפליץ בריח כל כך קשה ובלתי נסבל

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/07/2007 | 19:12 | מאת: ג

שלום רב בעלי בן 31 לא מעשן ובריאותו טובה, לא סובל מאף מחלה ברוך השם מזה שנים סובל מהפלצות, הוא מפליץ לעתים קרובות מאוד עם ריח שיוצא שפשוט לא ניתן לסבול, עד כדי כל שלפעמים נאלצים לעזוב את החדר . זה דבר המפריע לנו נורה ובמיוחד עכשיו שאנחנו נשואים 7 חודשים . לפעמים אפילו במהלך קיום יחסי מין זה קורה, מה לעשות. אנא בבקשה תדריכו אותנו כי אין לנו כלים או סיבות לדבר הזה המון תודות ג

אם זה כל כך מסריח הוא לבטח אובל צרוף מוזר של מאכלים, לא שותה מספיק וכדומה. הוא גם מעשן ובריאותו טובה? לא לאורך זמן.

מנהל פורום התנהגות בריאותית