סרטן אפשר לנצח

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

17/11/2004 | 15:52 | מאת: שלמה גוברמן (גובי)

שלום לכלם, העובדות המעציבות הן, כי אין כמעט אדם בישראל אשר אינו מעורב, באופן ישיר או עקיף במחלת הסרטן. זה עתה סיימתי לכתוב ספר מקיף בנושא טיפולים טבעיים בסרטן. אני מזמין את מי שמעוניין להכנס לאתר שלי ולקרוא מעט יותר על הספר (פרק ההקדמה ותוכן העניינים). תקוותי היא כי קוראי הספר יפיקו ממנו תועלת רבה במלחמתם או מלחמת אהוביהם במחלה זו. www.cure-cancer-naturally.com תודה על תשומת הלב, שלמה גוברמן (גובי)

רק למה ההכללה הגורפת בדבר מעורבות זו או אחרת בסרטן? נשמע יותר כמו קידום מכירות מאשר מציאות.

מנהל פורום התנהגות בריאותית