בדיקת דם לאיתור קנדידה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/07/2007 | 11:57 | מאת: מיכל

השבוע עשיתי בדיקת דם לגילוי קנדידה ויצאה תשובה חיובית. הבדיקה נעשתה באופן פרטי דרך האתר www.hanoch.com (הם מפנים לקליניקה באזור המגורים ואת התשובה מקבלים תוך 5 דקות) כפי הנראה, הרבה מהבעיות שסבלתי מהן בשנים האחרונות, מקורן בזיהום די חריף של קנדידה. (בעיקר גזים, נפיחויות, שילשולים, עייפות תמידית, פצעים בפה ודלקות אינסופיות בנרתיק). הבנתי שאצטרך לעבור דיאטה כדי לטפל בבעיה האם מישהו מכיר דרך אחרת מהירה יותר לטפל בקנדידה ללא דיאטה ? (אולי באמצעות תוספי תזונה) מיכל ש.

ליבש קנדידה דרך הפחתת הסוכרים זו אחת הדרכים הבטוחות, אם כי הארוכות.

מנהל פורום התנהגות בריאותית