תוצאות של בדיקות דם

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

03/07/2007 | 21:41 | מאת: שרה

עשיתי בדיקות דם וליקוצטים LYM גבוה 53.1, וכן NEUT נמוך 32.8, ו LYMP גבוה 5. וEOS גבוה 5 מאד נלחצתי מהתוצאות אודה לכם על תגובה מהירה

03/07/2007 | 23:43 | מאת: אהובה

שרה, הגעת לפורום שאין בו רופא ! פענוח והסבר משמעות תוצאות בדיקות צריכים להיעשות על ידי הרופא המטפל שביקש ממך לבצע את הבדיקות, ומודע לגילך, למצבך הרפואי הכללי, לתרופות שאת נוטלת , לסיבה שבגינה בוצעו הבדיקות ואף אם אלו נעשו במסגרת מעקב רפואי שיגרתי תקופתי ללא סיבה מיוחדת. מידע כללי אודות בדיקות מעבדה תוכלי לקרוא במאמרים של ד"ר יעל הס, שניתן לקרוא אותם בפורום "רפואת משפחה", כאן בדוקטורס. וכן באתר www.infomed.co.il אהובה

מנהל פורום התנהגות בריאותית