ויטמינים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

21/06/2007 | 03:35 | מאת: אבי

שלום, לפני כמה ימים כתבתי לך שאני בן 25 ולא אוכל בריא ,השאלה היתה אם יכול להיות שאין חסר בויטמין סי במצב שבטוח אני לא צורך 60 מ"ג. מה שאני רוצה לשאול היום זה בהמשך לכך ששאלת אותי מדוע איני יכול לשפר את תזונתי, ובכן אני לא אוכל אוכל בריא לא כי אני נהנתן או סתם כי זה לא טעים לי הסיבה העיקרית היא שאני פשוט לא מסוגל לאכול המון סוגי אוכל כשהעיקרי זה מרבית הירקות החשובים, ובחלק מהמיקרים אני פשוט נגעל ברמה שאני אפילו לא יכול לגעת. האם יש לך איזה עצה בשבילי מה לעשות כדי לפגוע כמה שפחות בבריאותי? אם חסר לך איזה נתון לגבי אתה יכול לכתוב ואני אחזיר תשובה . תודה רבה

שהיה מתבטא במחלות. אם אתה בריא, כנראה לא חסר לך. אלא שאתה חושש למחסור בויטמין C והוא רק אחד מהויטמינים הקיימים. למה אתה לא חושש למחסור באחרים? אמרת שאתה נגעל מירקות?

מנהל פורום התנהגות בריאותית