שאלה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

30/05/2007 | 13:14 | מאת: א.

שלום, האם אכילת ביצה 6 פעמים בשבוע ועוף (2 שוקיים) 4-5 פעמים, יכולה להעלות לי את רמת הכולסטרול? (רמת הכולסטרול שלי תקינה ואני לא אוכלת בשרים מלבד העוף, אז בהנחה ששאר המאכלים שאני אוכלת מלבד עוף וביצה מכילים כמות זניחה יחסית של כולסטרול האם זה בסדר לצרוך כמויות כאלה?) תודה

למה הפחד מהכולסטרול? כי דנה ויס עשתה מזה קופה קטנה ורייטינג גדול? הכולסטרול אינו בעיה אם אינו מוגזם, ואם מוגזם, הבעיה אינו בכולסטרול, אלא בדלקת כרונית שהתפתחה ומאלצת את הכבד לייצר כולסטרול. סתימות עורקים באות משומן רב בלתי רווי הקרוי שומן צמחי. שומן צמחי שיאכלו הצמחים.

31/05/2007 | 12:53 | מאת: א.

מנהל פורום התנהגות בריאותית