גובה ומשקל

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

02/05/2007 | 21:04 | מאת: מורן

אז ככה אני בת 18 וחצי ואני שוקלת 65 והגובה שלי זה 1.64. רציתי לדעת אם זה מסוכן מאיזשהי בחינה? כי אני בעיקרון בריאה הולכת לחד"כ ועל לרדת במשקל כבר ויתרתי אני כבר 3 שנים בערך על אותו משקל..אין לא יורד ,אני מנסה לשמור על מה שאני אוכלת אבל אני יודעת, הסביבה הטבעית שלי לא עוזרת. אני מתנחמת בכך שלפחות אין לי ירידות ועליות במשקל כי שמעתי שזה בהחלט לא בריא קיצר יש איזשהי סכנה בריאותי לפי הנתונים שלי? תודה

אני אומר, שאם את הולכת לחדר כושר ואת בריאה ושרירית וקפיצית, טוב לך עם עצמך, נוח וגמיש, מה רע? שאלה יהיו הצרות שלך בחיים. דיאטה נועדה למי שלא רק בעניין המשקל היא לא שלמה עם עצמה. זה לא המקרה אצלך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית