קטורת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/11/2004 | 22:34 | מאת: תמיר

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים,אבל ננסה... האם שאיפת עשן קטורת מזיקה כשאיפת עשן סיגריות? בתודה, תמיר

20/11/2004 | 22:36 | מאת: רונית

אני אגיד לך מה שכבר ידעתי אבל אמר לי גם אח שלי שלומד רפואה או מה שיגיד לך כל רופא/אדם בעל הידע הבסיסי ביותר- עשן בריאות הוא דבר מזיק, כל עשן שהוא, אפילו אם תתחיל להריח גפרורים- עשן זה עשן והוא מזיק, נקודה רונית נ.ב גם אם העשן לא נשף לריאות הוא עדיין מזיק, בכמה וכמה דרכים אחרות

20/11/2004 | 22:36 | מאת: רונית

אני אגיד לך מה שכבר ידעתי אבל אמר לי גם אח שלי שלומד רפואה או מה שיגיד לך כל רופא/אדם בעל הידע הבסיסי ביותר- עשן בריאות הוא דבר מזיק, כל עשן שהוא, אפילו אם תתחיל להריח גפרורים- עשן זה עשן והוא מזיק, נקודה רונית נ.ב גם אם העשן לא נשף לריאות הוא עדיין מזיק, בכמה וכמה דרכים אחרות

מנהל פורום התנהגות בריאותית