אומגה 3

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

23/04/2007 | 17:51 | מאת: האחת

אני רוצה להתחיל לצרוך אומגה 3. איך אפשר לדעת איזה מינון מתאים לי?

ללא חשש. אפשר להתחיל מ-2 וזה בדרך כלל בסדר. כדאי לצרוך את אלה של אלספה בקופסא הכחולה. שלוש קופסאות של 130 קפסולות כל אחת אמורות לעלות בסט אחד כ-150 ש"ח. מספיק לחצי שנה.

23/04/2007 | 22:14 | מאת: האחת

תודה על התשובה. אבל, על הקופסא של אלספה כתוב לקחת 1-3 ביום. חוץ מזה הבנתי שיש קפסולות של 300 מ"ג ויש של 600. לאיזה מהם התכוונת? ועוד שאלה. לפזר אותם על פני היום, נכון? לא את כולם בבת אחת.

מנהל פורום התנהגות בריאותית