תעזרו לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

15/04/2007 | 17:59 | מאת: א

1. שמעתי שמלח מונע או מקטין את הגביהה, זה נכון? והאם גם לימון וחומץ? 2. אני מנסה לאכול מסודר, בלי יותר מידי מתוקים וארוחות מסודרות יחסית. אבל אני ומשפחתי עורכים קבלת שבת כל יום שישי- ארוחה גדולה מאוד ומשמינה. כל המאמצים שלי במהלך השבוע של ארוחות מסודרות ולא על כמויות גדולות- לשווא! בימי שישי אני אוכלת רגיל- או פחות מן הממוצא, אבל אז מגיע הערב. לכן ניסיתי פעמיים לא לאכול כל היום עד הערב כדי איך שהוא לאזן אבל הגעתי למסקנה שזה לא טוב ואני מגיעה גם לארוחה יותר רעבה. מה לעשות?

15/04/2007 | 22:36 | מאת: חיפאית

שלום, עצה ידידותית : קבלת שבת יכולה להיות נחמדה ונעימה, אבל לא חייבים ביחד עם זה להעמיס על מערכת העיכול. אני מקווה שבני משפחתך לא ייעלבו , אם פשוט בכל מנה שאת מקבלת, תורידי חצי, ושימי בצד.... או שתבקשי מראש מנה קטנטונת. זה לא מסובך, נכון ? בכלל , כל עניין מסורתי, מנהג וכו' - העיקר מה שבראש , מה שבאווירה, והבטן לא צריכה לסבול :-) והבריאות לא צריכה להיפגע..... כל טוב

16/04/2007 | 00:02 | מאת: משה

הפרדת חלבונים מפחמימות ירקות אפשרי עם פחמימות וחלבונים בקיצור זאת דיאטה למי שלא סופר קלוריות בהצלחה אני ירדתי 30 קג ואני מצליח לשמור על הקיים כבר שנה

יש חלקים בתזונה הנקלטים אלה בנוכחות אלה ולרוב נמצאים אלה בחברת אלה באותו מזון ולכן ההפרדה בלתי אפשרית. אני ממש לא רואה איך ההפרדה תורמת להרזיה פרט לעינוי הבלתי נסבל שבהפרדה.

10/05/2007 | 10:46 | מאת: שאדי חמאד

ברצוני לשאול האם את מכירה תפריט לתזונה נכונה לספורטאים . אני מתאמן בטאייקוואנדו שזה מין אומניות לחימה קוריאנים שדורשים משקל קל והרבה פחמימות לשריפה בעת אימון . יש לך משהו להציע ?

מנהל פורום התנהגות בריאותית