שינוי בתזונה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/04/2007 | 23:27 | מאת: שני

היי חבר'ה אני בת 19 והתחלתי לשנות לא מזמן את התזונה שלי..עיקר השינוי הוא לאכול מתי שאני רעבה יחסית אני אוכלת פחות בחצי מהכמות שאכלתי עד השינוי אבל אני מרגישה שאני משמינה..לגוף שלי קשה לקבל את השינוי? יש לזה הסבר פיזי? יש לזה פתרון? אני אשמח לקבל תשובה תודה!

בשעות קבועות דווקא ולאכול כמות הולמת. מה זה הולמת? זו כבר שאלה שמתאימה לגובה ולגיל ולמצב הפעילות הגופנית. לא רצוי להבהיל את הגוף, שבמצב כזה הוא הכי פחות מגיב טוב.

12/04/2007 | 22:01 | מאת: קראק

יש לי דיאטה בש/בילך כנסי אליי לאייסי אני אתן לך משהו נוח וסביר את תעמדי בזה תוך חודשיים שלוש את תרדי 11 קילו עליי ובטוח 256597995

מנהל פורום התנהגות בריאותית