עייפות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/03/2007 | 11:08 | מאת: מירב

מה בתזונה יכול להשפיע על עייפות. בזמן האחרון אנחנו מאוד עייפים. חברה אמרה שזה קשור לקמח לבן. זה נכון? אלו מזונות מעשירים באנרגיה ואילו מעודדים תחושת עייפות? בתודה מראש, מירב

11/03/2007 | 12:59 | מאת: ע

אחת, אבל רק אחת, מהסיבות לעייפות - אנמיה כאשר האנמיה היא כזאת הנגרמת מחוסרים תזונתיים, אז השאלה היא מה חסר - חומצה פולית, ברזל , ויטמין b12 או משהו אחר, ובהתאם לכך שינויים בתזונה יכולים להועיל

אבל היום יש סיבות רבות לעייפות וכשזו מתחילה להפריע ממש לתפקוד היומיומי, כדאי לעשות בדיקות לשלילת כל מיני חולירות.

מנהל פורום התנהגות בריאותית