קיבה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

18/02/2007 | 23:03 | מאת: רוית

שלום רב.אני בת 28. בגסטרוסקופיה ובביופסיה ראו ניוון, דלקת לא פעילה ומטפלסיה ברירית הקיבה. אין הליקובקטר. אני נוטלת בלי קשר, בשל חוסרים, מולטיויטמין בכל יום. רציתי לשאול: 1. האם המולטיויטמין יכול להזיק לרירית הקיבה בדרך כלשהיא? 2. האם אפשר לבלוע יחד אומפרדקס ומולטיויטמין או שמא זה מפריע וצריך להפריד ולבלוע בנפרד את הויטמין וכדור האומפרדקס? תודה

בכל מקרה, למה לקחת מולטיויטמין? עדיף לקחת רק כשממש חסר משהו ספציפי וגם אז עדיף שיבוא מהמזון עצמו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית