איך מזון לא בריא גורם לסרטן...

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/02/2007 | 18:46 | מאת: winner

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353692,00.html אורגני זה מזון די לא בריא לידעת כולם אפילו שיש מטורפים על זה. להיות צמחוני זה מסוכן.

היא דמות ידועה וידועה במזון הבריא שהיא אוכלת ובכל זאת חלתה. עכשיו יאמרו כולם שאין כלום במזון הבריא. מצד שני, יאמרו כל הבריאים שהנה הם מוציאים ממון על מזון בריא וזה לא עושה כלום. בטח לא עושה כלום - עושה בריאות. אני חושב שכל אדם שעבר למזון בריא חש די מהר את השינוי בבריאותו וכך צריך להיות. לכל מחלה יש דרגות ותמיד יכול להיות גרוע יותר.

11/02/2007 | 09:59 | מאת: winner

של דבר היא לא . היא פשוט אוכלת הרבה סוכר באריזה בריאה :) מה בריא בקינואה ? סתם דגן ככל הדגנים אבל קצת יותר אופנתי כעת.

מנהל פורום התנהגות בריאותית