בשביל הילדים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/02/2007 | 11:58 | מאת: שירה

האם מומלץ לעשות כזה מהפך בהרגלי התזונה בבית כפי שהבנתי בפורום הזה ולהשקיע במפגשים עם תזונאית? האם משפחה שאינה סובלת מהשמנה אך מסגלת אורח חיים בריא זקוקה לזה?

שאוכלים נכון. האינטרנט מלא במידע בריאותי וצריך קצת לשבת ולקרוא. כדאי להתחיל בקטן: להוציא חטיפים מהבית, להפסיק לשתת מתוק בכלל, להציא עוד היום את המרגרינה מהבית ולהחליף את המלח התעשייתי למלח ים מתוסף יוד. כמה צעדים קטנים לקראת המהפך הגדול.

07/02/2007 | 16:32 | מאת: איילה

זה נכון אבל הרבה מזה זה רכישה של מודעות, מודעות אכילה נרכשת. ואז מה שצריך זה גם את ההתבוננות בעצמנו כדי להבין את הרגלי האכילה שלנו ואז עושים שינויים בהחלטות. צריך גם ידע שהוא יותר רחב ממאמרים באינטרנט ומישהו שמלווה, כמו שיש בסדנה הזו של ההורים והילדים, שממגרים תופעות אכילה רעות. מלהוציא מלח תעשייתי לא משנים הרגלים מושרשים.

05/02/2007 | 12:11 | מאת: בטי

כן בטח, דיאטנית קלינית לא מטפלת רק באנשים עם בעיות משקל אלא מביאה את השיח על תזונה ממקום חדש. היא תבדוק הרגלי אכילה לא טובים או לא מודעים שקורים בבית ואצל הילדים וזה בהחלט יכול לתרום לכם בהסתגלות לאורח חיים חדש עם אוכל. אם מעולם עוד לא נפגשת עם דיאטנית לכי למפגש אחד ותנסי! יש גם הבדל בין הדיאטנים, לא כולם אותו הדבר ויכול להיות ששיטה אחת תתאים יותר מהשניה. זה תלוי בגישה של הדיאטן/ית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית