משפחה בסיכון השמנה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/02/2007 | 20:15 | מאת: שייקה

כיצד מתחילים לטפל בבעיית השמנת יתר במשפחה שלמה? מה עלינו לעשות רפואית והתנהגותית?

04/02/2007 | 20:26 | מאת: שלמה

מבחינה התנהגותית אני ממליץ לך לרתום את המשפחה יחד ולהתחיל פרויקט שינוי הרגלי תזונה לוקים בבית! יש סדנה של 4 מפגשים שניים מהם עם הילדים, תיפגשו עם דיאטנית קלינית ואני מבטיח לך כיוון שגם אני הופתעתי - תפריט בריא זה לא תפריט של דיאטה, זה עם אחלה אוכל ובישולים ואתה לא מרגיש שאתה יורד במשקל ובכלל לא אמרת "דיאטה". http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/ 03-6044044

שזב ידרוש מכם תעצומות נפש רבות. הרי בעיה של משפחה שלמה זה הרגלים של משפחה שלמה וזה קניות מיותרות של מאכלים מיותרים ועידוד של אכילה מיותרת ולא נכונה. אחד ההורים צריך להתחיל במשימה ולגרור אחריו את השאר, בעיקר ההורה הקונה בסופר.

מנהל פורום התנהגות בריאותית