מורי , כמה אחוז לדעתך ממקרי הסרטן

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

16/01/2007 | 14:08 | מאת: winner

הם כתוצאה מגורמים תזונתים ? ואם באמת חלב גורם לסוכרת ?

כנראה רבים מדי מחוסר, אני חוזר, חוסר, בחשיפה לשמש. אי חשיפה לשמש גורם למחסור בויטמים D, שזה ויטמין ההגנה הטבעי שלנו. התגלה גם שהמלנומה לא נגרמת מחשיפה לשמש ואם היא נגרמת, היא נגרמת לחלקים בגוף שלא נחשפו לשמש. מובן שתזונה לקויה מביאה על הגוף צרה במישור החיסוני וזה כבר פרצה קוראת לסרטן. חלב וסוכרת? אפשר להדביק דברים רבים לסוכרת, אבל כמה חלב אנחנו כבר שותים?

17/01/2007 | 11:26 | מאת: winner

בקשר לסרטן : לזה הוא כה נפוץ ? היום אצל כל אדם שני נראה לי כבר שיש סיכוי שיהיה סרטן אם יחיה מספיק זמן.

31/01/2007 | 11:45 | מאת: עקרב

בוודאי שיש קשר בין גיל לסרטן. כמו שהמנוע במכונית מתחיל לזייף כל גם כל הבקרות והרגולציות של הגוף שלנו וזה מספיק כדי שתאים יתחילו להתחלק כמו משוגעים. כמובן שיש גורמים חיצוניים. למשל חשיפה מיותרת לשמש עלולה לגרום למלנומה. עישון משאיר משקעי פיח על כלי הדם והריאות וזה יכול לעודד סרטן.

מנהל פורום התנהגות בריאותית