קרינה ממסכי ל סי די..?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

13/01/2007 | 19:45 | מאת: שירה

שלום, במקום עבודתי הציבו מסך ל סי די ענק(אמור לשרת את קהל הלקוחות במקום) ותלו אותו מהתקרה בדיוק מעל ראשי.., פניתי להנהלה בבקשה שיורידו את המסך מחשש לקרינה (אני נמצאת כל יום כ 10 שעות ) ויקבעו אותו בסמוך לקיר. ההנהלה הביאה מומחים מטעמה שטענו כי אין כל קרינה מזיקה ואין לי ממה לחשוש ולמעשה מסכי הפלזמה הם הבעיתיים ולא הל סי די.., ובכל אופן כדי שארגע הם ישימו מתחת למסך מעין הגנה.., שאלתי: האם יש צדק בטענתי (בנוסף אני גם בהריון..)? ודבר שני, במידה וכן היכן אוכל למצוא חומר מדעי על העיניין, אחרת אין לי כל קייס למעט אינטואיציה שאולי באמת מוגזמת. אודה על התיחסותך, שירה.

אבל קרינה אלקטרומגנטית יש ממכשירים. אם המסך קרוב אלייך צריך לבדוק את הקרינה האלקטרומגנטית.

מנהל פורום התנהגות בריאותית