אבא מבולבל בן 58

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/01/2007 | 10:40 | מאת: שיר

בשבוע האחרון אבי מגלה סימנים מוזרים דברים שאינם אופיינים לו בכלל: הוא מבולבל לא זוכר מה הוא עושה , נוהג מהר מאוד (הוא נהג מאוד זהיר שבד"כ נהג עד עכשיו על 80) ופתאום הוא נהג על 130 בכביש עירוני, מקלל (הוא הבנאדם הכי מנומס בעולם , ולא יודע מה זה לקלל) שוכח דברים שהוא כבר עשה אני מודאגת מאוד מאוד מה הסימנים האלו . תודה מראש

כדאי לעשות בירור אצל נוירולוג. באותה מידה כדאי לקחת אומגה 3 על בסיס קבוע.

10/01/2007 | 14:51 | מאת: א

שיר, אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה שלו., חשוב בירור ראשוני על מנת להפנות הלאה למי שצריך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית