האם כדאי להימנע מאכילת לחם לחלוטין ?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/01/2007 | 10:22 | מאת: winner

אגב , במה אתה עוסק במקצוע שלך ? סליחה על השאלה הלא קשורה . האם כדאי לאכול קרקרים שיושבים הרבה זמן על המדף ? אישית, אני נמנע מלחם ואוכל קרקרים לעתים רחוקות . אגב , עכשיו כבר המצב שלי עוד יותר טוב . מקווה שהמעי לגמרי ישתקם :)

לחם מקמח מלא מכיל ויטמינים חשובים מקבוצת B. קרקרים מכילים יותר שומן צמחי מוקשה ולכן פחות מומלצים.

10/01/2007 | 11:48 | מאת: winner

http://www.wasa.com/wasa/smpage.fwx?page=197&product=95&main=products אגב , האם התבלינים כגון פפריקה ותערובות של תבלינים הם טובות ? לא סיפרתה במה אתה עוסק . אכפת לגלות לי אפילו בסוד(אימל) ?

מנהל פורום התנהגות בריאותית