מרגישה רע כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

05/01/2007 | 22:38 | מאת: אביבית

החורף לא ממש עושה לי טוב, מה אפשר לעשות? כל פעם שאני יוצאת אני חוזרת עם אף אדום ועם שיעולים. מה ההמלצה שלכם?

05/01/2007 | 23:23 | מאת: אורה קראוס

המלצה שלי זה לא לצאת מהבית בלי לבוש חם גם אם זה לשתי דקות. יש גם סדנאות שעוזרות להתגונן מהדברים האלה, אם את מתעניינת. אחת כזאת נמצאת למשל בבית דרך חיים בתל אביב, מעביר אותה ד"ר זיו בר ע"פ התורה הסינית. http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/

07/01/2007 | 11:56 | מאת: winner

? מורי פישר , לצומת ליבך.

המוחלשת עוד יותר בעקבות הקור. לכן כדאי ואף רצוי מאוד לקחת על בסיס קבוע אכינציאה (מסוג פורפוריאה לפחות, סוג של חוזק). אם תחלי לפחות זה יהיה לזמן קצר וחלש יותר, אם בכלל. נמצא בכל הפארמים למיניהם. הוכח אצלי ואצל משפחתי באופן מוחץ.

מנהל פורום התנהגות בריאותית